Monday, October 5, 2020

Mercedes відкличе автомобілі в Росії через дефект в рульовому механізмі

 Німецька марка відправить на сервіс більше 1 тис. Пікапів X-Class в зв'язку з можливим виходом з ладу підсилювача рульового управління

Mercedes-Benz оголосив про відкликання в Росії 1 055 пікапів X-Class, проданих з лютого 2018 року по серпень 2019 року. Причиною акції стала ймовірна несправність в системі рульового управління, повідомляється на сайті Росстандарта.

Автомобілі відправлять на сервіс в зв'язку з можливим негерметичних з'єднанням гідравлічного трубопроводу до рульового механізму, що може привести до втрати рідини в підсилювачі системи рульового управління. При її повної витоку підтримка підсилювача повністю припиниться, і рульове управління відразу стане важким. Відзначається, що це може «стати несподіванкою для водія» і вплинути на безпеку їзди на автомобілі.

Власникам потенційно проблемних пікапів повідомлять про необхідність відвідування сервісу. Плюс до всього дізнатися, чи потрапляє машина під відкликання, можна за списком VIN-номерів на сторінці Росстандарта. В рамках акції виробник перевірить герметичність з'єднання в рульовому управлінні, а також відкоригує рівень рідини.

No comments:

Post a Comment

Mercedes-Benz припинив виробництво машин на ГАЗі

 Офіційна причина полягає в тому, що фургон Sprinter більше не відповідає очікуванням клієнтів Компанія Mercedes-Benz завершила співпрацю з ...