Monday, October 5, 2020

Mercedes-AMG A 45 S провалив «лосиний тест»

 Хот-хетч не впорався з маневрами на швидкості вище 75 кілометрів на годину. У будь-якому випадку, це не перший і не єдиний автомобіль, який пасує перед «лосясмі»

Іспанське видання 77km.com опублікувало відео з «лосиним тестом», в якому взяв участь спортивний хетчбек Mercedes-AMG A 45 S 2020 модельного року. Автомобіль впорався з різкими маневрами на швидкості 75 кілометрів на годину - такий же результат продемонстрували Honda CR-V і Renault Captur. Для порівняння, Toyota Supra пройшла випробування на швидкості 77 кілометрів на годину, а Mercedes-Benz CLA 2019 року випуску - тільки на швидкості 66 кілометрів на годину.

Ось тут-то і криється каверза, так як спроба прискоритися до 77 кілометрів на годину провалилася: хетчбек демонстрував зайву обертальність на в'їзді. До того ж результату призвів маневр на швидкості 76 кілометрів на годину - автомобіль збив конус виляє кормою.

No comments:

Post a Comment

Mercedes-Benz припинив виробництво машин на ГАЗі

 Офіційна причина полягає в тому, що фургон Sprinter більше не відповідає очікуванням клієнтів Компанія Mercedes-Benz завершила співпрацю з ...