Monday, October 5, 2020

Автомобілі Mercedes-Benz знову відкликали

 Компанія Mercedes-Benz відкликала в Росії 351 автомобіль. Причини відкликання - дефекти, пов'язані з замком спинки заднього сидіння, блоком управління ESP і зсувними дверима

Відкликанню підлягають 9 автомобілів X-Class (тип 470), реалізованих в 2018 році. На пікапах замінять блок управління ESP для забезпечення функціонування системи стабілізації причепа (Trailer Stability Assist), яка через дефект не працювала.

У 9 автомобілях V-Class і Vito (тип 447), куплених в серпні 2019 року, замінять контактну втулку зсувних дверей праворуч. У ній виявлено дефект, внаслідок якого при аварії заблокує-ванна двері не розблокується автоматично.

Ще в 333 автомобілях C- (тип 205) та E-класу (тип 213), GLC (тип 253), чотиридверних купе AMG GT (тип 290) та EQC (тип 293), проданих в 2020 році, виявлено невідповідність специфікації замку спинки заднього лівого сидіння. На всіх машинах дефектний фіксатор буде замінений.

No comments:

Post a Comment

Mercedes-Benz припинив виробництво машин на ГАЗі

 Офіційна причина полягає в тому, що фургон Sprinter більше не відповідає очікуванням клієнтів Компанія Mercedes-Benz завершила співпрацю з ...